http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/261910naslovna.jpg http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/697988sponzori_2012.jpg http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/779014naslovna1.jpg http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/650061naslovna2.jpg http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/131211bike.jpg
BabyWatch & me
Autor Željka Šaban    Srijeda, 03 Srpanj 2013 00:00    PDF Ispis E-mail

 

 

Žena, majka, sportašica...

 

Svaka sportašica dobro zna što znači pauza od trenutnog bavljenja sportom. Sport kao takav je vrlo specifičan za nas žene. U jednom trenutku, za razliku od muškaraca, moramo ''zamrznuti'' svoju karijeru ako želimo biti majke. Tako sam i ja uzela pauzu te ''zamrznula'' 2013 sezonu.

Budući da ove godine ne radim na TRI marketingu, bacila sam se u trudničke vode te snimila prilog o BabyWatchu za emisiju Hot Spot RTL televizije.

 

Prilog pogledajte na linku: 

 http://www.rtl.hr/vijesti/hotspot/784719/babywatch-ce-razveseliti-svaku-trudnicu/

 

BabyWatch doppler je niskobudžetni uređaj koji skuplja podatke, od njih radi križne reference i vizualizira ih, a ima FDA i CE certifikate. Međutim, ono po čemu je BabyWatch zaista poseban jest da nudi potpuno novo interaktivno iskustvo s nerođenim djetetom.

BabyWatch je sustav koji se sastoji od:
- malog ultrazvučnog dopplera
- mobilne aplikacijePa tako možete sami u bilo kojem trenutku vidjeti aktivnosti djeteta, pratiti njegove otkucaje srca i putem aplikacije podjeliti preko svih socijalnih mreža, dok sama aplikacija još nudi i pračenje razvoja bebe po tjednima.

Iza BabyWatcha stoji domaći tim sastavljen od ekipe Urška Sršen, Petra Črnac, Tanja Premru-Sršen, Sandro Mur i Davor Runje.

 

 

Više o BaybyWatchu pogledajte OVDJE

Naručiti uređaj možete OVDJE.