http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/261910naslovna.jpg http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/697988sponzori_2012.jpg http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/779014naslovna1.jpg http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/650061naslovna2.jpg http://www.zeljkasaban.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/131211bike.jpg
3. Biljski triatlon Večernjeg lista, 2010
Autor Željka Šaban    Subota, 15 Svibanj 2010 19:35    PDF Ispis E-mail

 

Još jedna trening utrka je iza mene...

 

U organizaciji novo osnovanog Triatlon kluba ''Bilje'', te Turističke zajednica Općine Bolje 15.05.2010. u Bilju kraj Osijeka održana je Međunarodna utrka Sprint triatlona.

 

Nakon dugog putovanja (Šibenik - Osijek = preko Bosne) od 9h, u predvečernjim satima Marko i ja stižemo na odredište dan prije utrke (petak). Umorni od puta, nakon večere, odmah odlazimo na spavanje. Rano subotnje buđenje započelo je kišom. Nadajući se da će kiša prestati, te da će i zatopliti, odlazimo prema startu. No međutim, ove godine organizatori nisu imali sreće. Kiša i dalje nastavlja padati, a vjetar se polagano pojačavao. Tako se je zadržalo i cijelu utrku.

 

Plivanje od 750m odvijalo se je u jezeru Stara Drava na ''siromašniih'' 21 stupanj. Nakon toga slijedilo je ''vjetrovitih'' 20km bicikla (Bilje - Kopačevo - restoran Kormoran, i natrag), dok je dionica 5km trčanja išla biciklističkom stazom prema Osijeku.

 

 

Pobjedu kod muškaraca odlučio je foto finish u kojem je pobjedu odnio moj kolega iz  3Team Speedo-a Jaroslav Kovačić, ispred Ognjena Stojanovića, i Dejana Patrčevića.

 

 

 

Kod žena pobjeda je pripala Željki Šaban, ispred Sare Vilić i Tee Miloš.

 

 

Ruzultate pogledajte OVDJE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tako je i još jedna trening utrka iza mene. Za razliku od prošle (Sprint triatlon Ptuj) sada sam se osjećala puno bolje. Nisam imala toliko problema sa samim pojmoj sprinta, noge su ''slušale'', te se nadam da je to ujedno i znak ponovnog povratka u trenažni proces, i osječaj koji sam imala prije toliko željenog odlaska na IM Africa.